Триесетгодишен маж починал од корона откако бил на ковид-забава во Тексас

Триесетгодишен маж од Сан Антонио, САД, се заразил и починал откако присуствувал на ковид-забава во Тексас. Тој дошол на забавата сметајќи дека вирусот е измама. …

Триесетгодишен маж починал од корона откако бил на ковид-забава во Тексас Прочитај повеќе »