(Видео) Са самоубил по ТВ-шоу откако детекторот за лаги откри дека изневерува

Британската телевизиска мрежа ITV во средата престана да го емитува ток-шоуто, по самоубиството на Стив Дајмонд, човекот кој неколку дена претходно бил еден од гостите. …

(Видео) Са самоубил по ТВ-шоу откако детекторот за лаги откри дека изневерува Прочитај повеќе »