Почина глумецот Џејсон Дејвид Френк, еден од „Моќните ренџери“ во популарната серија во деведесетите

Глумецот Џејсон Дејвид Френк, кој го глумеше зелениот „Моќен Ренџерс“ во популарната телевизиска серија во 90-те години, почина на 49 години, пренесе TMZ. Неговиот претставник …

Почина глумецот Џејсон Дејвид Френк, еден од „Моќните ренџери“ во популарната серија во деведесетите Прочитај повеќе »