(Видео) Американски пејач си ги скрши забите со бормашина

Американскиот пејач Џејсон Деруло си ги скрши предните два заби, додека се обидуваша да изеде пченка, со бормашина. Тој снимаше додеа ја јадеше пченката. По …

(Видео) Американски пејач си ги скрши забите со бормашина Прочитај повеќе »