(Видео) Американски пејач си ги скрши забите со бормашина

By

Американскиот пејач Џејсон Деруло си ги скрши предните два заби, додека се обидуваша да изеде пченка, со бормашина. Тој снимаше додеа ја јадеше пченката.

По неколку секунди, Деруло остана без предните два заба. Големиот број фанови, во коментарите го прашуваа како се чувствува, а Деруло на видеото им коментираше да не го прават по дома, тоа што го направи тој.

Ќе ви се допадне