Џејсон Стејтам и Роузи Хантингтон Вајтли добија ќерка

Џејсон Стејтам и Роузи Хантингтон Вајтли добија ќерка, пренесе MailOnline. Близок извор до глумецот откри дека Рози се породила пред два дена во Лондон. Тие …

Џејсон Стејтам и Роузи Хантингтон Вајтли добија ќерка Прочитај повеќе »