(Видео) Мексикански кечер почина во ринг сред борба

Професионалниот борач и актер Цезар Барон, познат како Силвер Кинг, починал во рингот за време на мечот во Лондон. Барон бил ѕвезда во родното Мексико, …

(Видео) Мексикански кечер почина во ринг сред борба Прочитај повеќе »