Џек Мевосек

Џек Мевосек бил полски бербер, тврдат научници од Ливерпул

Најпознатиот сериски убиец во историјата Џек Мевосек бил Арон Космински, полски бербер. Ова го тврдат научници од Универзитетот „Џон Мурс“ во Ливерпул. Научниците дошле до …

Џек Мевосек бил полски бербер, тврдат научници од Ливерпул Прочитај повеќе »

Scroll to Top