Исповед на Британец за симптомите кои ги добил откако ја примил Оксфордската вакцина против коронавирусот

Џек Сомерс бил дел лицата кои биле подложни на раните фази на тестирање на оксфордската вакцина против ковид 19 и сега детално објаснил како изгледа …

Исповед на Британец за симптомите кои ги добил откако ја примил Оксфордската вакцина против коронавирусот Прочитај повеќе »