џек

(Фото) Џек Николсон со 160 килограми – лекарите му имплантирале желудочен бајпас

Холивудската легенда Џек Николсон, кој во април годинава наполни 80 години, шокира со својот изглед. Актерот кој беше цел на медиумите ги полнеше насловите со …

(Фото) Џек Николсон со 160 килограми – лекарите му имплантирале желудочен бајпас Прочитај повеќе »

Нови докази го откриваат вистинскиот идентитет на британскиот сериски убиец Џек Мевосек

Во еден дневник наводно е откриено вистинското име на Џек Мевосек. Идентитетот на серискиот убиец Џек Мевосек, останува една од најголемите криминалистички мистерии на светот. …

Нови докази го откриваат вистинскиот идентитет на британскиот сериски убиец Џек Мевосек Прочитај повеќе »

Scroll to Top