Џекфрут – овошје со вкус на свинско месо

Егзотичното овошје џекфрут со вкус на свинско месо ќе го спаси светот од гладување, велат експертите. Овошјето со најголем плод на светот, кое се раѓа на дрво, …

Џекфрут – овошје со вкус на свинско месо Прочитај повеќе »