Марија Шерифовиќ ќе тужи за нарушен углед

Адвокатот на Марија Шерифовиќ, Радослав Маринковиќ, побарал демант од порталот „24 часа.хр“, за текстот со наслов „Вака Шерифовиќ зборува за неверството: Ако имаш храброст да …

Марија Шерифовиќ ќе тужи за нарушен углед Прочитај повеќе »