(Галерија) Петгодишно момче доби вештачка рака и првпат го прегрна својот брат

Петгодишно момче од Британија, кое било предвремено родено и без рака, за првпат во животот имаше можност да го прегрне своето братче. Џејкоб доби функционална …

(Галерија) Петгодишно момче доби вештачка рака и првпат го прегрна својот брат Прочитај повеќе »