Даниел Крег последен пат го глумеше Џејмс Бонд

Глумецот Даниел Крег за последен пат го глумеше тајниот агент Џејмс Бонд, пишуваат британските медиуми. И самиот актер неодамна откри дека улогата во филмот „Бонд …

Даниел Крег последен пат го глумеше Џејмс Бонд Прочитај повеќе »