(Видео) „Генерал моторс“ го претстави својот летачки „кадилак“

„Генерал моторс“ го претстави својот футуристички летачки „кадилак“, возило што може да се движи без возач и кое полетува и се спушта возејќи патници преку …

(Видео) „Генерал моторс“ го претстави својот летачки „кадилак“ Прочитај повеќе »