Американка дипломирала на 84 години

Американката Џенет Фејн дипломирала на 84 годишна возраст на Универзитет во Тексас во Далас. Џенет се запишала на студии набрзо по нејзиното пензионирање во 2012 …

Американка дипломирала на 84 години Прочитај повеќе »