Шенон Доерти криела од пријателите за тешката болест за време на снимањето на серијата „Беверли Хилс“

Глумицата Шенон Доерти криела од своите пријатели и колеги за тешката болест за време на снимањето на продолжението на хит-серијата „Беверли Хилс“. Нејзините колешки од …

Шенон Доерти криела од пријателите за тешката болест за време на снимањето на серијата „Беверли Хилс“ Прочитај повеќе »