Поради улогата во филмот „Американска пита“ имав секс со 200 мажи, вели актерката Џенифер Кулиџ

Американската актерка Џенифер Кулиџ, најпозната по улогата на Џенин Стифлер во филмот „Американска пита“ во 1999 година, изјави дека улогата имала големо влијание врз нејзиниот …

Поради улогата во филмот „Американска пита“ имав секс со 200 мажи, вели актерката Џенифер Кулиџ Прочитај повеќе »