Џош Раднор ги малтретира соседите

Главниот лик во американската серија „Како ја запознав мајка ти“, Џош Раднор, веќе подолг период им проблеми со своите соседи Скот и Џенис Андерсон. Брачната …

Џош Раднор ги малтретира соседите Прочитај повеќе »