Манекенка со рак во четвртиот стадиум од партнерот ја добила венчавката од соништата: „Сакав да се омажам пред да ми падне косата“

Манекенката Кели Гарнер која имала рак во четвртио стадим, од дечкото ја добила венчавката од соништата. Вели дека сакала да се венчаат пред да и …

Манекенка со рак во четвртиот стадиум од партнерот ја добила венчавката од соништата: „Сакав да се омажам пред да ми падне косата“ Прочитај повеќе »