Џери Луис – актерот кого го обожаваа сите, освен неговото семејство

Еден од најголемите американски комичари, Џери Луис, почина пред пет години на 92-годишна возраст. Многумина велат дека на денот на неговата смрт умре и комедијата. …

Џери Луис – актерот кого го обожаваа сите, освен неговото семејство Прочитај повеќе »