Џером Адамс

Кајли Џенер донираше милион евра за маски и заштитна опрема

Американската ѕвезда Кајли Џенер донираше милион евра за маски и заштитна опрема. Таа парите кои ги заработи од својата козметичка линија, ги донираше за помош …

Кајли Џенер донираше милион евра за маски и заштитна опрема Прочитај повеќе »

Шефот на службата за јавно здравје во САД бара помош од Кајли Џенер

Шефот на службата за јавно здравје во САД Џером Адамс, ја повика Кајли Џенер да помогне во борбата со коронавирусот и да биде пример за …

Шефот на службата за јавно здравје во САД бара помош од Кајли Џенер Прочитај повеќе »

Scroll to Top