Поранешна свршеница на Боатенг, фудбалерот на Баерн Минхен, е најдена мртва во нејзиниот дом

Поранешната свршеница на Џером Боатенг, фудбалерот на Баерн Минхен, Касја Ленарт, е пронајдена мртва во нејзиниот стан. Полицијата претпоставува дека станува збор за самоубиство и дека …

Поранешна свршеница на Боатенг, фудбалерот на Баерн Минхен, е најдена мртва во нејзиниот дом Прочитај повеќе »