Кајне Вест доби тужба од 400 илјади долари бидејќи не вратил изнајмена облека

Позната модна куќа за изнајмување  облека го тужела раперот Канје Вест бидејќи не ѝ ја вратил дизајнерската облека на куќата. Вест е тужен за повеќе …

Кајне Вест доби тужба од 400 илјади долари бидејќи не вратил изнајмена облека Прочитај повеќе »