Џеси Племонс

Бремена Американка сака да го искористи новиот Закон за абортус за да избегне казна за сообраќаен прекршок

Бренди Ботоне од Тексас, сака да го искористи новиот закон за забрана на абортус во САД, со цел да избегне казна за сообраќаен прекршок. Бренди која …

Бремена Американка сака да го искористи новиот Закон за абортус за да избегне казна за сообраќаен прекршок Прочитај повеќе »

(Фото) Кирстен Данст доби ѕвезда на Булеварот на славните

Актерката Кирстен Данст доби ѕвезда на Булеварот на славните. Таа се појави на патеката на славните во Холивуд заедно со нејзините вереник Џеси Племонс, но …

(Фото) Кирстен Данст доби ѕвезда на Булеварот на славните Прочитај повеќе »

Scroll to Top