(Видео) Босанци ги срушиле кулите близначки, тврди експертот Џевад Галијашевиќ

Босанци биле луѓето кои ги срушиле кулите близначки во САД, а најголемиот терористички напад на 11. септемеври 2001 година бил испланиран во Босна. Ова го …

(Видео) Босанци ги срушиле кулите близначки, тврди експертот Џевад Галијашевиќ Прочитај повеќе »