Мег Рајан се вери со своето момче

Мег Рајан и нејзиното момче, рокерот Џон Меленкамп, решија по седум години врска да се вери. Медиумите пишуваат дека нивната врска не почнала премногу романтично. …

Мег Рајан се вери со своето момче Прочитај повеќе »