(Фото) Џонатан е мајстор за маскирање

Повеќе од 10 години, Џонатан Страјкер се занимава со косплеј (активност кога лица се облечени како ликови од било какво фиктивно дело, филмови, серии и …

(Фото) Џонатан е мајстор за маскирање Прочитај повеќе »