џорџ мајкл

Ја криеше сексуалноста и беше зависник од дрога – Биографијата за Џорџ Мајкл крие сосема поинаква приказна за музичката ѕвезда

Документарниот филм „George Michael Freedom Uncut“ нуди досега необјавени домашни снимки и интервјуа со неговите пријатели меѓу кои Елтон Џон, Кејт Мос, Рики Џервејс. Филмот …

Ја криеше сексуалноста и беше зависник од дрога – Биографијата за Џорџ Мајкл крие сосема поинаква приказна за музичката ѕвезда Прочитај повеќе »

Scroll to Top