(Видео) Русите повторно го отвораат случајот со загинатите планинари од 1959 година

Руската полиција повторно ќе го отвори случајот „Дјатлов премин“, со цел конечно да ги реши сите теории за мистериозната смрт на десетте планинари која се …

(Видео) Русите повторно го отвораат случајот со загинатите планинари од 1959 година Прочитај повеќе »