(Видео) Свиња нападна новинар додека известуваше од терен

Свиња го нападна грчкиот новинар Лазос Манитикос додека известуваше од поплавеното подрчаје недалеку од Атина. Таа влезе во кадарот и почна да го гриза Манитикос. …

(Видео) Свиња нападна новинар додека известуваше од терен Прочитај повеќе »