(ВИДЕО) По вереничкиот прстен Сара Мејс доби и песна – Ама дали и се допадна?

Македонската поп пејачка Сара Мејс се повеќе актуелна во јавноста и медиумите. Што заради музиката и честите промени на имиџот, што заради врската и објавата …

(ВИДЕО) По вереничкиот прстен Сара Мејс доби и песна – Ама дали и се допадна? Прочитај повеќе »