На Британката Ема ѝ ги отстраниле двата јајчника, но ѝ пораснал нов

На Британката Ема Гетволдстен (26) ѝ ги отстраниле двата јајчника, но ѝ израснал нов, нешто што претставува вистински медицински феномен. Нејзиниот случај е прв од …

На Британката Ема ѝ ги отстраниле двата јајчника, но ѝ пораснал нов Прочитај повеќе »