Фешн груп освои седум награди на E-комерц наградите за 2022

Модната групација Fashion Group освои седум награди на годинешната манифестација E-commerce Awards 2022, со што уште еднаш се издвои како апсолутно позитивен пример во сферата …

Фешн груп освои седум награди на E-комерц наградите за 2022 Прочитај повеќе »