Ако изумрат инсектите ќе настане еколошки хаос, предвидуваат научниците

Непрофитната организација за заштита на животната средина Earthwatch ги прогласи пчелите за најважни живи суштества на планетата. Од таму велат дека ако Земјата остане без …

Ако изумрат инсектите ќе настане еколошки хаос, предвидуваат научниците Прочитај повеќе »