Летачкиот автомобил AirCar доби дозвола за летање во Словачка

Летачкиот автомобил AirCar на Klein Vision доби сертификат за летање над Словачка од страна на словачкото тело надлежно за воздухопловен сообраќај. Првиот лет овој автомобил …

Летачкиот автомобил AirCar доби дозвола за летање во Словачка Прочитај повеќе »