економски

Спас во пет држави, ако дојде до економски колапс, светски хаос и нуклеарна војна

На повидок е нова економска криза, војни беснеат во светот, нов бран на миграција ја зафати Европа, а во некои земји е неподносливо  да се …

Спас во пет држави, ако дојде до економски колапс, светски хаос и нуклеарна војна Прочитај повеќе »

Орбан: Луѓето што доаѓаат од Исток не се бегалци, туку економски мигранти

Унгарскиот премиер Виктор Орбан во интервју за германски „Билд“ повторно се осврна на бегалците утврдувајќи дека всушност се работи за муслимански освојувачи и економски мигранти. …

Орбан: Луѓето што доаѓаат од Исток не се бегалци, туку економски мигранти Прочитај повеќе »

Scroll to Top