Планетата Земја влезе во еколошки долг, потрошени се сите ресурси

Годинава светот влезе во еколошки долг. Еколозите велат дека ваквата појава се случила вчера и тоа претставува нејзино најрано појавување од кога било претходно, откако …

Планетата Земја влезе во еколошки долг, потрошени се сите ресурси Прочитај повеќе »