Со клинец во срцето стигнал во болница

Маж кој од невнимание заработил клинец во својот граден кош и срцето пристигнал во блиската болница со автомобил, кој уредно го паркирал, па се јавил …

Со клинец во срцето стигнал во болница Прочитај повеќе »