(Фото) Британската кралица Елизабета користи двојник

Многумина теоретичари на заговор тврдат дека британската кралица Елизабета Втора прави исто како и голем број славни личности кои не успеваат да пристгинат на големи …

(Фото) Британската кралица Елизабета користи двојник Прочитај повеќе »