Елена Велевска имаше сообраќајна незгода

Фолк-пејачката Елена Велевска вчеравечер имаше сообраќајна незгода на излегување од Охрид. Од Охрид заминала на снимање во едно од селата во близина на градот и …

Елена Велевска имаше сообраќајна незгода Прочитај повеќе »