(Видео) Средношколци од Скопје измислија електронска сигнализација за велосипед: Целта ни е да се намалат несреќите во сообраќајот

Петмина ученици од средното стручно училиште „Михајло Пупин“, за поголема безбедност на велосипедистите, направија иновација со која им се олеснува движењето во сообраќајот. Наместо покажувањето …

(Видео) Средношколци од Скопје измислија електронска сигнализација за велосипед: Целта ни е да се намалат несреќите во сообраќајот Прочитај повеќе »