(ВИДЕО) Диџеј на познат фестивал на електронска музика, го пушти Синан Сакиќ

Ако мислите дека народњаците и електронската музика не одат никако заедно, ДЏ Салваторе Ганаци ќе ве разувери. Тој на познатиот фестивал на електронска музика „Tomorrowland“ …

(ВИДЕО) Диџеј на познат фестивал на електронска музика, го пушти Синан Сакиќ Прочитај повеќе »