Хрватската публика ги пееше во еден глас песните на Дина Јашари на концерт на „Елементал“

Македонската кантавторка Дина Јашари и Другари настапија како кавер артисти на концертот на хрватскиот хип-хоп состав „Елементал“. Бендот со голем концерт ја одбележа 25-годишнината од …

Хрватската публика ги пееше во еден глас песните на Дина Јашари на концерт на „Елементал“ Прочитај повеќе »