Елен де Џенерис го продава домот за 33 милиони долари

Комичарката Елен де Џенерис и нејзината сопруга, актерката Порша де Роси, живеат во раскошна вила на Беверли Хилс во Калифорнија. Вилата има околу 750 метри …

Елен де Џенерис го продава домот за 33 милиони долари Прочитај повеќе »