Меган и Хари ќе добијат 800.000 евра за првото интервју како некралски пар

Меган Маркл и нејзиниот сопруг Хари ќе добијат 800.000 евра за првото интервју кое ќе го направат како двојка, која повеќе не е дел од …

Меган и Хари ќе добијат 800.000 евра за првото интервју како некралски пар Прочитај повеќе »