Македонска свадба со хрватски сватови среде Скопје: се ожени Давид Темелков со хрватската водителката Елена Јунг

Поп-пејачот Давид Темелков направи свадба во Скопје со неговата сопруга Елена Јунг инаку позната хрватска водителка од Истра. Парот прво се венчал во црквата Св. …

Македонска свадба со хрватски сватови среде Скопје: се ожени Давид Темелков со хрватската водителката Елена Јунг Прочитај повеќе »