Црн фустан и бела ружа избра сопругата на премиерот за свечената вечера на НАТО

Премиерот Димитар Ковачевски со сопругата Елена присутвуваа на свечената вечера во чест на шефовите на делегации на сојузниците на НАТО и партнерите, ја приреди претседателот …

Црн фустан и бела ружа избра сопругата на премиерот за свечената вечера на НАТО Прочитај повеќе »