Како да се елиминира киселоста од организмот и да се спречи ширењето на ракот

Однесувањето на pH во организмот е многу едноставно, колку е пониско нивото, pH е покисело, колку е поголемо, pH е алкално. Иако нивото на pH …

Како да се елиминира киселоста од организмот и да се спречи ширењето на ракот Прочитај повеќе »