(Галерија) Низ прстен да те гледам во срце да ти влезам: Се венчаа Оливер и Елисавета во Галичник

Посетители и туристи од цела Македонија и регионот дојдоа и оваа година во Галичник за уште еднаш да бидат дел од најголемата традиционална свадба. Јубилејното …

(Галерија) Низ прстен да те гледам во срце да ти влезам: Се венчаа Оливер и Елисавета во Галичник Прочитај повеќе »